Sekolah Cookie Kalbarri

Kalbarri minangka sekolah masak kulawarga lan bisnis katering sing beroperasi saka Kilcullen ing Co. Kildare.

Kanthi emphasis ing masak kulawarga sehat saka bahan freshest, Siobhan Murphy lan tim kuliner dheweke nyedhiyani sawetara layanan masak kalebu; kelas cookery, catering acara lan nawakake sampeyan kesempatan kanggo tuan rumah klompok dhewe saka kulawarga lan kanca-kanca kanggo pengalaman dining kanggo elinga ing Kalbarri kang Lantern Kamar.

Kanthi pendekatan realistis kanggo masak, gayane nyenengake lan nyenengake, nalika isih katon lan enak. Kalbarri Cookery School kasedhiya kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan. Kalbarri Cookery School uga ngebaki saka kabeh umur saka anak kanggo kelas masak diwasa - kok ora sinau saka sing paling apik ana, tengen kene ing County Kildare.

Contact Details

Get Directions
Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial