Lily O'Briens

Didhisiki ing taun 1992 ing pawon Kildare Mary Ann O'Brien, Lily O'Brien's minangka salah sawijining produsen coklat Irlandia sing misuwur.

Lily O'Brien's Chocolates miwiti urip minangka gagasane Mary Ann O'Brien sing, sawise pulih saka penyakit sing nyuda nalika wiwitan taun 1990an, nemokake semangat sejatine kanggo kabeh coklat. Miwiti lelungan panemuan, Mary Ann ngasah katrampilan nggawe coklat ing antarane koki lan coklat kelas internasional ing Afrika Selatan lan Eropa sadurunge miwiti perusahaan mini dhewe saka pawon Kildare ing taun 1992.

Yen sampeyan dadi kekasih coklat, aja nganti terus nonton butik pop-up ing Desa Kildare. Iki pancen apik banget lan swarga coklat!

Waca liyane

Contact Details

Get Directions
Dalan ijo, Newbridge, Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial