Lily O'Brien iku

Babagan Lily O'Brien

Diadegake ing taun 1992 ing Kildare Lily O'Brien minangka salah sawijining produsen coklat premium terkemuka ing Irlandia.

Lily O' Brien's Chocolates miwiti urip minangka gagasan Mary Ann O'Brien, sing nemokake passion sejatine kanggo kabeh coklat ing awal taun 1990-an. Miwiti lelungan panemuan, Mary Ann ngasah katrampilan nggawe coklat ing antarane koki lan tukang coklat kelas donya ing Afrika Kidul lan Eropa, sadurunge miwiti perusahaan mini dhewe saka pawon Kildare ing taun 1992 nggawe resep coklat berkualitas tinggi kanggo kanca lan kulawarga. .

 

Ngerayakake 30 taun ing bisnis ing taun iki, semangat kanggo coklat sing pisanan inspirasi Mary Ann O'Brien isih ana ing saben aspek bisnis lan tetep dadi inti saka apa sing ditindakake Lily O'Brien. Adhedhasar ing jantung Co. Kildare, Irlandia, tim ing Lily O'Brien terus ngembangake kreasi coklat sing nyenengake kanthi nggunakake bahan-bahan kualitas sing paling apik kanggo sampeyan nikmati.

Waca liyane

Contact Details

Get Directions
Dalan ijo, Newbridge, Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial