Lily & Wild

Lily & Wild minangka ?? layanan lengkap ?? perusahaan katering darmabakti kanggo mbantu nggawe kenangan sing unik lan tahan lama liwat panganan lan layanan sing luar biasa.

Tim Lily & Wild duwe pengalaman luwih saka 25 taun ing industri perhotelan mewah lan dadi mitra sampeyan sing sampurna kanggo menu lokal lan musiman sing nyenengake kanthi layanan katering profesional sing ora ana tandhingane.

Saka ?? iya! ?? Aku ??, wiwit saka galas sosial nganti tonggak sejarah pribadi ??, wiwit saka panganan sing enak nganti koktail teken, dheweke bakal nggawe acara sampeyan, menehi bahan-bahan lokal sing enak lan seger, sing disiram karo keanggunan unik lan layanan sing luar biasa.

Contact Details

Get Directions
70, Abbey Rathbride, Kildare, Kabupaten Kildare, R51 RC91, Ireland.

Saluran Sosial