Kunci 13 Brewpub

Pub bru sing menang kanthi penghargaan nggawe bir sing digawe kanthi tangan sing cocog karo panganan berkualitas sing didhuwur sacara lokal saka para pemasok sing ora bisa dipercaya.

Lock 13 Brewpub minangka bisnis sing dikelola kulawarga, sing didegake luwih saka 25 taun kepungkur. Dumunung ing pinggir Grand Canal sing bersejarah ing desa Sallins sing apik ing County Kildare, Lock 13 Brewpub sing menang akeh penghargaan wis dadi landesan komunitas lokal sajrone puluhan taun.

Apa cokotan ringan utawa nedha bengi, bir sing licik, kombucha utawa koktail sing wis digawe dhisik, sampeyan kudu nutupi. Pengalaman Lock 13 Brewpub pancen ora padha karo swasana liyane. Siji-sijine cara kanggo ngerteni kuwalitas unik sing apik ing Brewpub Kildare, yaiku ngrasakake dhewe.

Menyang logo Kildare Sustainability

Contact Details

Get Directions
Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial

Jam opening

Sen - Sun: 12.30 sore - 11.30 wengi