Bar McDonnell

McDonnell's Bar dununge ing tengah Newbridge kanthi bar utama kanthi AC, wi-fi gratis, kursi roda sing bisa diakses ing saindenging ruangan. McDonnell nuduhake kabeh acara olahraga utama ing layar amba, kalebu balapan saben dina kanthi sesi musik langsung saben minggu.

Garden Bar minangka area udud sing digawe panas banget, lengkap karo TV lan bar lengkap sing khusus kanggo koktail lan minuman campuran. Ing Bar Utama, sampeyan bakal nemokake pilihan bir kerajinan sing bisa dienggo, bareng karo merek sing diarepake.

Contact Details

Get Directions
Jalan Edward, Kabupaten Kildare, W12 Y067, Ireland.

Saluran Sosial

Jam opening

Sen - Kamis: 10.30 esuk nganti 11.30 wengi
Frid & Sat: 10.30 esuk nganti 12.30 esuk
Srengenge: 12.30 nganti 11pm