Kafe Pasar Shoda

Shoda Café ing Glenroyal Hotel adhedhasar konsep sehat sing seger kanthi misi nguripake bahan-bahan seger ??. Bukak kanggo sarapan siang, roti, kue lan nedha awan ana macem-macem panganan sing enak banget ing menu.

Etos kasebut nyedhiyakake panganan sing apik kanthi corak unik sing dikawinke kanthi layanan semangat lan pribadi. Dheweke percaya yen ngasilake panganan sing bisa dinikmati kabeh panganan, pilihan lan selera.

Contact Details

Get Directions
Dalan Straffan, Maynooth, Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial

Jam opening

Sen - Sun: 8 esuk - 6pm