Thomas Sutra

The Silken Thomas, Kildare Town minangka papan tujuan utama. Ngaturake dedikasi kulawarga sajrone 45 taun kanggo layanan berkualitas lan panganan sing enak kanggo kabeh tamu. Nglayani Sarapan, Nedha awan & Nedha bengi saben dinane ing venue lan teras ing ndhuwur, minangka lokasi sing cocog yaiku udan utawa udan. Ora preduli acara Silken Thomas wis dijamin.

Venue dihias kanthi gaya kanggo nampung mangan santai lan pengalaman mangan sing luwih kontemporer. Silken Thomas duwe teras atap makan luar ruangan sing apik kanggo muji ruangan sing elegan ing njero ruangan sing ditawakake.

Restoran kasebut mesthi nawakake produk segar kanggo menu internasional sing apik sing disajeni kanthi imajinasi sing mewah. Ing taun 2021, dipilih dadi 10 restoran paling dhuwur ing saindenging jagad dening Tripadvisor. Kudu dicoba ing kunjungan menyang Kildare Town.

Silken Thomas uga duwe sentuhan tradhisional kanthi garis Irlandia Tradhisional Squire ing jantung Kota Kildare. Ing kene ana macem-macem bir kerajinan, semangat rak ndhuwur lan koktail desainer sing dinikmati. Bersantai ing foyer Pustaka sing nembe direnovasi utawa rendhet sawetara kenangan olahraga yaiku Squires lan nikmati kabeh jangkoan olahraga. Squire's minangka landesan adegan musik langsung ing Kildare Town kanthi hiburan saben dina Jumuah, Setu lan Minggu Liburan Bank.

Sawise wengi sing santai, santai lan pasang sikil sampeyan ing salah sawijining 27 kamar en-suite sing wis apik ing Silken Thomas Accommodation. Rasakake blanja sedina ing Outlet Desa Kildare lokal kanthi Diskon 10% nalika pesenan karo kita, uga diskon kanggo fasilitas lokal kayata Stud Nasional lan Taman. Uga nawakake Parkir Gratis kanggo kabeh tamu.

Diwenehi sertifikat keunggulan dening Tripadvisor ing taun 2021, Silken Thomas kanthi konsisten menehi pengalaman positif kanggo para tamu.

Silken Thomas dununge ana ing cedhak dalan 13 ing M7 lan dununge ana ing jantung Kota Kildare.

Contact Details

Get Directions
16, Alun-alun Pasar, Kildare, Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial

Jam opening

Sen - Sun: 10 esuk - 11pm