Auld Shebeen

B & B Auld Shebeen Gastro Bar & Canalside dununge ing pinggir kanal ing Athy Co. Kildare. Wis dibukak ing wulan Juli 2020 sawise ngrancang ulang lan nganyari maneh, dheweke duwe bar 150 kursi, lounge, teras ruangan, bar ing atap, area makan pribadi lan B & B 3 kamar. Pub kasebut nduweni kepribadian tradisional kanthi trendi lan gaya.

Bukak dina Senen nganti Minggu saka 12pm nganti nutup, kanthi panganan enak disedhiyakake wiwit jam 12pm nganti 9.30 wengi saben dinane. Kaya pub, menu duwe cathetan masakan tradisional lan edgy sing cocog kanggo kabeh selera.

Bar

Bar kanggo musik langsung, kanthi fokus dadi perapian tembok watu, kulit lan kursi sing wis dihiasi kanthi cekap, mula bakal bisa digayuh. Sampeyan ora bakal kliwat sadetik acara olahraga langsung amarga swarane sekitar nggawe swasana sing sampurna lan tv layar lebar bisa dideleng saka sembarang kursi ing garis kasebut.

Lounge Lockgate

Jeneng kasebut bisa ditampilake dhewe saka ruangane yaiku kunci cedhak, Lockgate Lounge menehi sampeyan ruangan sing tenang lan swasana santai sing sampurna kanggo mangan bareng kulawarga lan kanca-kanca.

Loft

Loft minangka ruang makan pribadi ing lantai ndhuwur kanthi pemandangan kanal sing apik banget lan fitur ing langit-langit saka bangunan asale, minangka papan sing cocog kanggo pesta pribadi utawa pesta perayaan kulawarga. Ayo dheweke nyenengake sampeyan lan tamu saben dina Jumuah lan Setu wengi amarga sampeyan bisa dadi bagean saka musik langsung liwat tv layar lebar lan swara sekitar.

Bar Rooftop

Rooftop Bar minangka area bar paling anyar. Omah ing njobo omah ing sisih ndhuwur bangunan, nikmati botol & bar Cocktail ing dek kontek iki sing wis kontemporer kanthi swara lingkungan & TV layar amba.

Teras

Teras kasebut dununge ing sisih ngarep ing pinggir kanal sing nggawe latar mburi sing unik. Pemandangan kanal sing nggumunake bisa dipangan nalika ndeleng jagad iki liwat area teras utawa salah siji saka telung kubah kasebut. Kubah kasebut nyedhiyakake sampeyan pengalaman njobo ruangan sing dijamin nganti 6 wong.

Layanan meja lengkap diwenehake kanggo kabeh wilayah. Kabeh area ing njero ruangan kanthi AC. WIFI Gratis ing saindhenging. Carparking gratis kanggo pelanggan.

Bar lan Lockgate Lounge bisa diakses kursi roda, lan jamban kursi roda sing ditemtokake. Dheweke kulawarga fokus ing The Auld Shebeen kanthi menu bocah sing enak, kursi dhuwur lan fasilitas ganti bayi modern sing kasedhiya.

B & B Canalside

B & B Canalside sing dirancang anyar bakal mbukak Juni 2020.

Ing B & B Canalside sampeyan bakal seneng lingkungan modern lan mewah. Iki minangka lokasi sing cocog yen sampeyan ngunjungi wilayah lokal, Blueway utawa njelajah Timur Kuno Irlandia kanthi jarak 3 menit saka pusat kutha, 10 menit mate saka stasiun sepur.

3 kamar dobel kabeh, kanthi lawang pribadi ing B & B, sampeyan bisa seneng lan santai ing The Auld Shebeen.

Contact Details

Get Directions
Wétan William Street, Athy, Kabupaten Kildare, R14 RY62, Ireland.

Saluran Sosial

Jam opening

Senin-Sun: 12pm - Tutup
Panganan disajekake nganti jam 9:30 bengi