The Dew Drop Inn & Brewhouse

Dew Drop Inn minangka gastropub sing menang penghargaan sing dununge adoh saka N7 ing Kill Co Kildare. Apa sampeyan manggon cedhak utawa golek alesan kanggo ngunjungi Kill, sampeyan bakal nampi sambutan hangat lan pengalaman bersantap sing apik ing Dew Drop. Nglayani pametumu kanthi sumber lokal, macem-macem bir kerajinan lan dhaptar anggur sing kebak, sampeyan bakal seneng gastropub atmosfer sing rame.

Dew Drop Inn dijupuk saka taun 2007 dening ipar Ronan Kinsella lan Paul Lenehan. Dew Drop dikenal minangka pendhudhukan sing sibuk lan apik, Dew Drop nggawe jeneng misuwur ing taun 70-an lan 80-an minangka tujuan sing apik kanggo hiburan langsung kanthi kabeh jinis band lan musisi sing mudhun ing ruang acara sing gedhe.

Terkenal kanggo panganan pub sing apik, Drop Drop wis dadi landmark sing mantep. Sawise tliti kanthi tliti babagan pub sing tradisional banget, dheweke ngenalake macem-macem bir kerajinan lan panganan kanthi tema Irlandia modern. Wiwit dina kasebut ing wulan Oktober 2007, bisnis panganan saya kuat lan wis dadi gastropub ikonik modern.

Panganan lan ngombe diwenehake kanthi tliti, nyedhiyakake produk sing berkualitas, seger lan lestari yen bisa. Staff ngupayakake kaunggulan ing nggawe, nyiyapake lan nyuguhake panganan, kayata, bisa menehi rekomendasi iringan bir kerajinan sing apik kanggo kursus utama, utawa malah mbantu sampeyan milih menu gin sing akeh. Tujuane kanggo nggawe bisnis keramahan sing dadi layanan utama, kualitas, regane dhuwit lan konsistensi.

Ing wulan September 2019 The Dew Drop Brewhouse nggawe bir pertama ing situs kasebut ing pub. Tambahan sing nyenengake iki nggawe dimensi tambahan kanggo penawaran Dew Drop, nggawe bir lokal sing berkualitas premium kanggo masangake panganan sing apik banget.

Nggawe lager kayata "Ora Nesu" Neraka lan liyane kaya "'96" Pale Ale & "Bushwacked" Red Ale lan gagah kita, ana bir sing cocog karo kabeh rasa. Mengko ing taun 2021 bakal ana tambahan Wisata Bir lan Sekolah Bir. Watch metu ing saluran media sosial kanggo sing

Contact Details

Get Directions
Main Street, Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial

Jam opening

Nedha awan: Sen - Sab: 12pm nganti 4pm
Nedha bengi: Senin - Kam: 5:9 nganti 5pm, Jum - Sab: 9.30 sore nganti XNUMX wengi
Minggu & Liburan Bank: 12.30 nganti 9