The Mill Restaurant & Teras

Masakan Irlandia klasik saka koki Sean Smith ing deso Kildare. Menu anyar sing ngombe Sean mesthi sumber kanthi lokal kanthi sawetara bahan sing ditanam ing lapangan Cliff ing Lyons Estate.

Restoran Mill minangka jantung Cliff ing Lyons, kanthi langit-langit dhuwur kaping pindho, geni lan jendhela sing mbukak nganti teras ing teras pabrik lan air terjun. Ing kene, sampeyan bakal nemokake gaya santai ing restoran, yen gampang mangan awan utawa nedha bengi karo kanca utawa kulawarga. Air terjun sing padhang nyedhiyakake gulung khas unik ing ruangan sing lega lan lega iki.

Contact Details

Get Directions
Celbridge, Kabupaten Kildare, W23 H3NP, Ireland.

Saluran Sosial