Kamar Teh Victoria

Kamar Teh Victoria nyedhiyakake macem-macem panganan lan kue sing bermutu ing papan unik bangunan pertanian watu abad kaping 18 ing Straffan Courtyard.

Kabeh kue, scone lan masakan gurih digawe ing pawon Teh Victoria saben dina dening koki. Pilihan pilihan lem gratis diwenehake kanggo kabeh pelanggan. Ayo nyoba scone sing apik utawa roti coklat peternakan sing enak (sing kasedhiya kanggo digawa mulih !!) enak karo kopi McCabes (panggang lan campuran Irlandia).

Takeaway kita dibukak saka dina Selasa nganti Setu saka 9.30 esuk. Kursi kasedhiya yen sampeyan pengin nikmati sarapan ing halaman.

Contact Details

Get Directions
Wong Straffan, Kabupaten Kildare, W23 V628, Ireland.

Saluran Sosial

Jam opening

Selasa - Sab: 9.30 esuk - 5
Sun & Sen: Ditutup