Abbeyfield Farm Country Pursuits - IntoKildare

Abbeyfield Farm Country Pursuits

Apa sampeyan pacangan jaran karo passion kanggo nunggang jaran, utawa bisnis looking for pengalaman mbangun tim karo prabédan, Abbeyfield Farm wis kabeh sing perlu.

Dumunung ing luwih saka 240 hektar pedesaan Kildare sing apik ing Abbeyfield Farm minangka pimpinan Irelands ing negara kasebut. Pengunjung bisa nyoba nyekel merpati lempung, panahan, njupuk bedhil target lan nunggang jaran. Apa timer pisanan utawa luwih sukses lan ngupayakake tantangan, tutor ahli siyap-siyap supaya sampeyan bisa ngoptimalake kunjungan.

Ayo, ayo nuduhake sampeyan padesan Kildare kanthi cara sing paling apik, kanthi bali ing jaran. Apa sampeyan timer utawa penunggang sing berpengalaman, kita bakal ngisi syarat sampeyan. Kanggo penggemar motret, penembake pamula utawa trampil, negara kita ing kisaran seni bakal cocog karo kabutuhane sampeyan kanthi klebu SPP ahli.

Kurang saka 20 menit drive saka M50 ing Dublin, dipesen karo grup perusahaan. Pesenan penting.

Contact Details

Get Directions
Klotan, Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial