Pusat Desa Ardclough

Museum Kuburan Arthur Guinness dumunung ing Sekolah Nasional lawas ing Ardclough sing dadi Pusat Desa Ardclough. Pameran cilik sing nggumunake iki sing diarani 'From Malt to Vault' nggambarake asal-usul perusahaan pembuatan bir Guinness, kepiye carane miwiti lan entuk sewa 9,000 taun ing papan sing isih ana ing Gerbang St. James ing Dublin..

Pameran kasebut nggunakake kombinasi papan tampilan, tampilan interaktif layar demek lan video cekak saka Kuburan Oughterard sing cedhak ing ngendi Arthur Guinness disarèkaké ing kubah kulawarga. Panjenengané tilar donya ing 1803 lan museum iki dimaksudaké kanggo ngawula minangka prekursor kanggo riko menyang kuburan ing Oughterard, mung patang utawa limang menit trip munggah dalan liwat kanal. Pameran kasebut nylidiki kuburan abad kaping enem lan kastil sing rusak, menara bunder lan akeh makam anggota kulawarga Guinness.

Ngalami kenangan kanggo tetep karo sampeyan seumur hidup. Tur dipandu, seni, kerajinan, hadiah lan liya-liyane.

Contact Details

Get Directions
Kabupaten Kildare, W23 HR68, Ireland.

Saluran Sosial

Jam opening

Setu & Minggu: 10 esuk nganti 3 sore