Bargetrip.ie

Ngalami Grand Canal kaya sing dituju lan plancongan santai ing Canal Barge tradisional sing wis dibalekake.

Kagumi kerjane kunci, sinaoni urip ing kanal, jaran-jaran sing abot sing nggawa towpaths ing plancongan esuk loro setengah jam menyang Digby Lock. Leinster Aqueduct minangka pelayaran jam siji sing cocog kanggo kabeh umur kanthi ngunjungi saluran banyu sing nggawa Terusan Agung ngliwati kali Liffey. Utawa seneng plancongan sore setengah jam ngliwati deso sing sepi menyang Kunci McCreevy ??

Saben pelayaran khusus kanggo grup sampeyan, nganti 12 penumpang, lan mangkat saka pusat Sallins. Kapal pesiar beroperasi saka Pelabuhan Sallins sing mung 30 menit saka pusat kutha Dublin kanthi sepur lan dununge ana ing cedhak dalan gedhe M7. Tongkang kanal tradisional sing wis dibalekake iki nduweni interior wiyar kanthi kompor kayu, papan kanggo ruangan lan fasilitas toilet lan bar ing papan. Gabungke pelayaran karo panganan ing salah sawijining restoran ing ngarep banyu ing Sallins.

Bargetrip.ie wis ndhaptar minangka anggota Gnó Chill Dara, skema kanggo bisnis sing dikelola dening Cill Dara le Gaeilge, organisasi utama kanggo basa Irlandia ing County Kildare. Skema iki nyedhiyakake dhukungan kanggo bisnis kanggo ningkatake awake dhewe liwat panggunaan Irlandia ing pengalaman pelanggan.

Contact Details

Get Directions
Kanal View, Sallins, Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial