Sadel Berney Bros

Salah sawijining Toko Equestrian terkemuka ing Irlandia. Tokone adol pelana Berney Bros sing misuwur lan kabeh sing dibutuhake kanggo nunggang jaran, balapan lan pekarangan.

Ing taun 1880 Peter Berney ngedegake bengkel pelana cilik ing jantung ekuestrian Irlandia. Peter meh ora bisa ngimpi yen toko cilike bakal nganti pirang-pirang abad dadi salah sawijining produser pelana kualitas sing paling dihormati ing donya.

Tradhisi kulawarga ing Berney Bros tetep nganti saiki. Kesinambungan tradisi, inovasi, lan keunggulan teknis tetep dadi ciri khas pelana Berney modern. Kanthi produk sing digawe tangan sing tahan uji wektu Berney Bros nggawe tradhisi ing mangsa ngarep.

Dolan maring Berney Bros saddlery kanggo sawetara lengkap tack kualitas, lan akeh pilihan saka nunggang lan negara nyandhang catering kanggo kabeh olahraga lan kabutuhan. Kita nyedhiyakake kabeh sing dibutuhake kanggo jaran lan penunggang.

Contact Details

Get Directions
Main Street, Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial

Jam opening

Senin nganti Setu jam 9 nganti 6 sore