Omah & Taman Burtown

Burtown House, sawijining vila wiwitan Georgia sing ana ing cedhak Athy, Co Kildare, diubengi kembang-kembang sing subur, sayuran lan kebon alas kanthi taman lan pagunungan sing apik.

Taman ing Burtown arupa sawetara wilayah kalebu shrubberies ing wates gedhe, taman rock, mlaku-mlaku kanthi dibagi karo pergola, kebon esuk, kebon lawas, kebon pekarangan sing luwih resmi, kebon sayuran organik sing tembok lan kebon alas sing amba dikubengi banyu. Diakoni: Wong diwasa (?? 8), Bocah-bocah luwih saka 5 (?? 5), Tiket Kulawarga (?? 20).

Green Barn Restaurant ing taman ngarep lan nyawang kebon pawon sing tembok, mung nyedhiyakake panen musiman sing paling anyar sing meh mesthi langsung metu saka kebon esuk mau.

Jo ?? Pantry at The Green Barn minangka ekspresi semangat kanggo panganan, seni lan dekorasi interior lan minangka toko & toko pertanian, galeri seni lan toko interior sing adol akeh barang sing bisa dipangan, dideleng lan dirasakake.

Contact Details

Get Directions
Athy, Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial

Jam opening

Jam Opening Taman: Rebo nganti Minggu 9 esuk nganti 5.30 sore
Jam Bukak Green Green: Rebo nganti Minggu