Karton House Golf

Omah sing ora mung siji, nanging loro lapangan golf juara, Carton House Golf minangka salah sawijining papan golf paling misuwur lan bergengsi ing Irlandia. Dumunung ing 1,100 hektar taman pribadi, kursus kasebut entuk keuntungan saka pemandangan sing apik, alas kayu alami lan dununge mung 25 menit saka Bandara Dublin.

Carton House minangka papan kanggo Terbuka Irlandia taun 2005, 2006 lan 2013 uga Juara Tim Amatir Dunia 2018, lan dadi omah Uni Golf Irlandia. Pilih kanggo muter ing O'Meara Parkland Golf Course utawa Montgomerie Links Golf Course.

Dirancang dening Juara Terbuka 1998 lan Juara Master AS Mark O'Meara, Kursus Golf O'Meara Parkland ngidini sampeyan ngubengi alas kayu kuno lan rok ing pinggir kali Rye sadurunge ngirim bal golf munggah ing perairan emas. Diputer dening luwih saka 30,000 pemain golf saben musim bolongan kaping 18 nawakake latar mburi Palladian Manor House sing bersejarah, danau reflektif lan Boat House sing apik sing dikandhakake biasane digawe kanggo Ratu Victoria. Dirancang kanggo tantangan golfers kabeh kabisan nalika nggawa kaendahan lan sejarah Estate Carton House menyang ngarep.

Diilhami dening tautan paling gedhe ing saindenging jagad, The Montgomerie, pengalaman link pedalaman, menehi penghormatan kanggo tradhisi game kasebut lan menehi tantangan kaya liyane. Dirancang dening Colin Montgomerie kanthi macem-macem gua gua kanggo nyoba malah pemain golf sing wis canggih, lelungan liwat sayuran ijo lan dalan gedhe nalika sampeyan main ing lemah akeh juara Terbuka Irlandia.

Contact Details

Get Directions
Maynooth, Kabupaten Kildare, W23 TD98, Ireland.

Saluran Sosial

Jam opening

Sen - Sun: 08.00 esuk - 18.50pm