Omah Castletown

Castletown, minangka omah gaya Palladian sing pertama lan paling gedhe ing Irlandia, minangka bagean penting saka warisan arsitektur Irlandia. Kagum karo bangunan sing megah lan luangake njelajah taman-taman abad kaping 18.

Didirikan ing antara taun 1722 lan c.1729 kanggo William Conolly, Speaker House of Ireland, Castletown House dirancang kanggo nggambarake kekuwatane lan bisa dadi papan hiburan ing skala gedhe.

Tur omah sing dipandu lan mandhiri kasedhiya lan ana akeh acara sing ramah kulawarga sajrone taun.

Taman-taman sing dirancang kanthi anyar ing abad kaping wolulas lan mlaku-mlaku kali mbukak saben dina sajrone taun. Ora ana biaya mlebu kanggo mlaku-mlaku lan njelajah taman. Asu bisa ditampa, nanging kudu terus dipimpin lan ora diidini ing tlaga, amarga ana nyarang satwa.

Rahasia lokal: Taman Biodiversitas Castletown House minangka papan sing cocog kanggo nggawa bocah. Kanthi jejak peri sing nyenengake lan edukasi, dhaerah dolanan lan akeh sing bisa dijelajah, iki bakal narik kawigaten para pengunjung sing enom lan ora enom!

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Castletown House mangga klik kene.

Contact Details

Get Directions
Celbridge, Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial

Jam opening

Sen - Sun: 10 esuk nganti 5 sore
Kanggo kaping tur lan biaya mlebu, deleng situs web. GRATIS mlebu ing parklands abad kaping 18 sing dibalekake, saben dina mbukak saben taun.