Desa Kerajinan Bengkok

Crookstown Craft Village minangka pusat seni lan kerajinan ing County Kildare uga minangka titik Informasi Wisatawan. Tembikar, hadiah lan toko coklat, seni, kaligrafi lan studio desain kertu ing tengah.

Crookstown Craft Village minangka papan kreatif kanggo kabeh wong - tukang lan sing seneng kerajinan. A hub ngendi obyek gawenan tangan ayu bisa dirancang lan tuku utawa mung sante. Nyedhiyakake macem-macem toko pop-up saka perajin lokal kanthi parkir gratis lan deli lan kafe minangka pit stop sing sampurna nalika sampeyan ngubengi County Kildare. (Metu 2 & 3 saka M9)

Sawetara iki kalebu perajin kayata Kathleen McCormack (penenun lan nggawe basket), Jamie Lewis (Felting), Eva Kazas (Potter), Bobby Tiernan (Pyrography), Johann Callaghan (Therapeutic Healing), Crochet, nggawe perhiasan, jahitan, kayu. ngowahi dolanan rajutan lan liya-liyane wis nyukupi desa. A macem-macem kelas, kalebu Kaligrafi lan Pottery njupuk Panggonan kene lan ana uga florist penduduk lan area lelenggahan ruangan.

Facilities kalebu, free parking, area lelenggahan ruangan lan seri pangan lan omben-omben panas lan kadhemen, kalebu Deli lengkap, roti lan kamar teh ing situs.

Contact Details

Get Directions
Crookstown, Kabupaten Kildare, R14 CX58, Ireland.

Saluran Sosial

Jam opening

Ana, Setu & Senen: 10am nganti 6pm