Dataran Curragh

Bisa uga minangka ara-ara paling tuwa lan paling wiyar ing ara-ara samun alam ing Eropa lan papan film 'Braveheart', minangka papan sing populer kanggo warga lan pengunjung.

Curragh luwih akeh tinimbang balapan balap utama, Irlandia sing paling gedhe, paling apik, lan bisa uga mung minangka conto padang rumput dataran rendah kuna sing ora ditutupi. Kanthi trotoar 5,000 hektar saka Kildare Town menyang Newbridge, Curragh nawakake dalan gedhe kanggo njelajah lan nalika sampeyan lagi mlaku-mlaku ing padang rumput sing subur, pengunjung bisa mandheg ing Museum Militer sing ana ing Curragh.

Ing sajarah lan folklore, kanthi dataran sing mbukak, para pejalan kaki bisa mabur ing sembarang arah lan kanggo wong-wong sing seneng ramble esuk, sampeyan bisa gumun karo jaran asli sing nunggang gallop. Akses saka kutha Kildare, Newbridge utawa Camp Curragh.

Contact Details

Get Directions
Dataran Curragh, Kildare, Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial