Taman Hutan Donadea

Taman Hutan Donadea dununge ana ing sisih lor-kulon Kildare lan udakara 243 hektar alas campuran. Iki dikelola dening Coillte Layanan Kehutanan Irlandia lan dadi omah kulawarga Anglo-Norman Aylmer sing ngrebut kastil (saiki dadi reruntuhan) wiwit taun 1550 nganti 1935.

Ana akeh fitur sejarah kalebu sisa istana, kebon tembok, gereja, menara, omah es, omah kapal lan Lime Tree Avenue. Uga ana tlaga 2.3 hektar kanthi bebek lan manuk liyane lan tampilan lili banyu nalika musim panas. Aliran tembok minangka bagean saka saluran taman.

Kanthi pilihan jalur alam lan dalan alas sing beda-beda, kalebu daur ulang Aylmer lan kursi roda 5km sing bisa diakses Lake Walk, iki minangka fasilitas paling apik kanggo dina kulawarga. Sawise mlaku-mlaku, santai karo ngombe panas lan cemilan enak ing kafe ing taman alas. Taman alas iki uga ngemot Memori 9/11 sing diilhami saka memori Sean Tallon, petugas pemadam kebakaran enom, sing kulawargane wis pindah saka Donadea.

Ana biaya ?? 5 kanggo ngakses taman mobil.

Contact Details

Get Directions
Kabupaten Kildare, W91 VK59, Ireland.

Saluran Sosial

Jam opening

Parkir mobil dibukak jam 7 esuk (April nganti September) lan 8 esuk (Oktober nganti Maret)
Parkir mobil ditutup jam 9 wengi (April nganti September) lan 7 sore (Oktober nganti Maret)