Firecastle

Dumunung ing tengah Pasar Square, lan ing sangisore Katedral St Brigid? Firecastle minangka kulawarga, toko makanan, toko roti lan kafe kanthi sekolah masak lan 10 kamar tidur tamu.

Kisaran produk Firecastle Fresh nawakake macem-macem panganan sing siap kanggo restoran, sawetara sing misuwur ing restoran sing menang penghargaan Hartes saka Kildare. Kabeh roti, kue & jajanan disiapake kanthi anyar ing situs saben dina. Uga sawetara produke dhewe-dhewe, rak-rak ngemot produk panganan tukang sing paling apik sing saiki dipasarake.

Iki uga minangka omah kanggo sekolah masak, sing ngidini tamu nyonto pengalaman ing pawon kerja lan manawa sampeyan minangka pamula sing kepengin sinau katrampilan anyar utawa juru masak sing yakin pengin inspirasi, para tutor bakal menehi sawetara dina lengkap, kursus setengah dina lan sore kanggo saben level.

Firecastle nawakake 10 kamar tamu gaya butik sing wis dipikirake kanthi ati-ati kanggo nawakake kenyamanan lan fungsionalitas sing bakal sampeyan ngarepake. Sawetara kamar nawakake pemandangan Katedral St Brigid.

Contact Details

Get Directions
Alun-alun Pasar, Kildare, Kabupaten Kildare, R51 AD61, Ireland.

Saluran Sosial