Florence & Milly

Florence & Milly minangka studio seni keramik sing nawakake kelas keramik lan tembikar, nyedhiyakake tembikar pra-geni kanggo nglukis lan nggawe pribadi, kreasi seni kanvas lan bekas kulawarga keramik. Swasana studio Florence & Milly kanthi umum yaiku bocah lan wong diwasa, dadi papan sing cocog kanggo kabeh klompok umur bisa sesambungan ing lingkungan sing aman lan nyenengake.

Ing tembikar lan pasokan pra-murub ing Florence lan Milly kasedhiya kanggo para pelanggan kanggo nglukis barang sing dipilih lan nambah sentuhan pribadi kanthi utawa tanpa pandhuan minangka hadiah utawa kenangan. Barang-barang pungkasan banjur dikaca lan dibakar maneh ing kompor. Barang kasebut bisa dikoleksi saka toko sajrone seminggu utawa dikirim kanthi biaya tambahan. Kabeh barang-barang sing ana ing meja makan aman lan mesin cuci piring nalika kaca lan dipecat maneh.

Wilayah kerajinan ing Florence lan Milly minangka papan perlindungan, kursus lan demonstrasi praktis ing seni kayata lempung mentah, lukisan kaca, lukisan kain, lukisan kapur furnitur lan finish, pelapis perabot dhasar, munggah-muter, decoupage, kerajinan jarum, wol kerajinan, lukisan, gambar urip lan liya-liyane.

Kabeh kegiyatan ngidini bocah lan wong diwasa kanggo nyebutake kreatifitas, nglampahi wektu kanthi apik karo kanca lan kulawarga, lan nggawe item unik kanggo awake dhewe utawa minangka hadiah.

Contact Details

Get Directions
Dalan Banyu, Sallins, Kabupaten Kildare, W91 TK4V, Ireland.

Saluran Sosial

Jam opening

Selasa - Sab: 9.30 esuk - 6