Rute Gordon Bennett

Ayo Rute Driving Gordon Bennett nggawa sampeyan lelungan bersejarah liwat pedesaan Irlandia sing luar biasa lan menyang kutha-kutha lan desa-desa ing kabupaten Kildare ing tengah-tengah Irlandia.

Originally balapan ing taun 1903, dina iki rute iki mbukak liwat pedesaan sing luar biasa wiwit Athy lan terus menyang Kilcullen, sadurunge nyebrang dataran Curragh menyang kutha Kildare lan pungkasane Monasterevin. Tandha dalan Gordon Bennett nggawe Rute Gordon Bennett dadi tur sing gampang diterusake liwat salah sawijining wilayah paling apik ing Irlandia sing menehi wawasan unik babagan urip, swasana lan adrenalin ing mburi balapan mobil bersejarah sing rame ing 166km iki (104- mil) sirkuit. Relaksasi, jupuk motor sampeyan mlaku lan tindakake kanthi alon ing jejak para pionir motor kita kanthi njupuk wektu kanggo nikmati akeh atraksi pengunjung sing paling disenengi ing Irlandia, desa-desa ing desa lan pemandangan sing apik banget.

Festival Gordon Bennett ditindakake saben wulan Juni kanthi kegiyatan kanggo mengeti balapan kalebu rally sawise sirkuit kasebut.

Kanggo peta lan informasi luwih lengkap, klik kene.

Contact Details

Get Directions
Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial