Jaran Balapan Irlandia

Horse Racing Irlandia (HRI) minangka panguwasa nasional kanggo balap kanthi lengkap ing Irlandia, kanthi tanggung jawab kanggo pamrentahan, pengembangan lan promosi industri miturut Undhang-undhang Kuda lan Greyhound 2001.

Ing HRI, visi kanggo mesthekake Irlandia bakal dadi pimpinan global ing balap jaran lan breeding, nyengkuyung industri sing sregep lan deso. Misi kanggo ngembangake lan ningkatake industri balap jaran lan breeding Irlandia kanggo ngatur lan ngatur olahraga balap jaran ing Irlandia, kanggo ngolah lan ningkatake standar integritas lan kesejahteraan sing paling dhuwur.

 

Saluran Sosial