Stud Nasional Irlandia & Taman Jepang

Stud Nasional Irlandia minangka fasilitas ternak jaran ing Tully, County Kildare, Irlandia. Omah jaran sing paling megah & kebon Jepang sing mulya.

Ora ana simbol sing luwih apik babagan County Kildare, industri sing apik banget kanggo Irlandia, tinimbang Stud & Taman Nasional Irlandia, sawijining daya tarik khas kaendahan alam sing luar biasa sing bisa ditemokake ing jaran lan kebon mewah sing paling apik. ing endi wae ing jagad iki lan mesthi wae Pengalaman Pacuan Kuda Irlandia, sawijining daya tarik pertama sing anyar ing taun 2021.

Dibukak saka Februari nganti Desember, Stud & Taman Nasional Irlandia nawakake kanggo kabeh wong. Kanthi Tur Dipandu saben dina ing peternakan Stud, Taman Jepang sing misuwur ing saindenging jagad, Taman St Fiachra liar lan omah Living Legenda - sawetara balap kuda sing paling misuwur ing Irlandia (Faugheen, Daging sapi utawa Salmon, Hurricane Fly, Kicking King, Hardy Eustace lan Rite Of Passage kabeh pensiun ing Stud).

Menyang logo Kildare Sustainability

Contact Details

Get Directions
Tully, Kabupaten Kildare, R51 KX25, Ireland.

Saluran Sosial

Jam opening

Senen nganti Minggu: 10 esuk nganti 6 sore, mlebu pungkasan jam 5 sore.
Kunjungi situs web kanggo mbukak jam November nganti Januari.