Pusat Taman Johnstown

Didegake ing taun 1974, Pusat Taman Johnstown minangka tujuan nyata ing wilayah kasebut, papan rapat lan lingkungan santai supaya bisa luangake wektu karo kulawarga, kanca utawa mung sawetara wektu sing tenang kanggo santai. Pusat iki wis nampa akeh penghargaan lan pengakuan bergengsi sajrone taun kalebu "Pusat Taman Taun", lan penghargaan kualitas 5 bintang saka Hortikultura Irlandia, lembaga pamrentah sing tanggung jawab kanggo Hortikultura Irlandia.

John lan Elsie Clarke ngedegake Pusat kasebut ing wulan Agustus 1974, ing situs greenfield ing desa Norman Johnstown, Naas, Co Kildare, Irlandia sing misuwur. Perusahaan berkembang kanthi cepet lan ing taun 1980, putra Jim lan Sean gabung karo perusahaan kasebut lan saiki ngatur situs kasebut bebarengan, karo 4 generasi kulawarga sabanjure, Paul, Barry, Emma lan Holly lan staf sing akeh dedikasi. John lan Elsie isih luwih gampang saiki wis padha sehat, amarga saiki ngrayakake luwih saka 45 taun ing bisnis.

Kabeh Taman Pusat bisa diakses kursi roda, kanthi fasilitas parkir khusus lan fasilitas toilet. Tujuane mesthi dadi Pusat Taman Kelompok lan saiki uga, bisa uga nawakake macem-macem garis liyane kayata Klambi Ruangan, Panganan Gourmet, Pawon lan Rumah Tangga, lan barang-barang hadiah sing ora biasa. Situs web kasebut duwe salah sawijining tanduran paling gedhe sing kasedhiya ing endi wae, kabeh saka petani sing paling apik ing Eropa. Kertu Visa utawa Mastercard ditampa ing toko utawa online lan sampeyan uga bisa mbayar online nganggo Paypal yen pengin. Pangiriman nasional kasedhiya ing Irlandia mung ?? 6.95 kanggo barang sing dipesen kanthi online.

 

Waca liyane

Contact Details

Get Directions
Naas, Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial

Jam opening

Senen nganti Setu: 9 nganti 6
Minggu & Preinan Bank: 10 esuk nganti 6 sore