Galeri Seni Kilcock

Galeri Seni Kilcock didegaké ing taun 1978 ing Kilcock County Kildare. Wiwit iku, galeri kasebut menehi lukisan, patung lan cetakan apik kanthi kabeh jeneng terkenal ing seni Irlandia.

Galeri Seni Kilcock dununge ing desa sing apik mung setengah jam perjalanan saka Kutha Dublin saka dalan gedhe M4, ing County Kildare. Galeri kasebut didegake dening Breda Smyth lan dibukak dening seniman almarhum George Campbell RHA ing taun 1978. Bisnis kulawarga, dikelola dening Breda lan putrine Carina Smyth, Galeri menehi hasil ing Lukisan Halus, Patung lan Cetakan kanthi jeneng-jeneng terkenal ing Seni Irlandia.

Galeri kasebut minangka papan sing nyenengake kanthi swasana sing gampang lan grapyak, menehi saran lan pitulung kanggo nggawe koleksi individu lan portofolio seni investasi. Iki minangka harta karun nyata saka bakat seni sing mantep lan anyar kanggo macem-macem selera para kolektor.

Contact Details

Get Directions
Lurung Sekolah, Kilcock, Kabupaten Kildare, W23 E5R5, Ireland.

Saluran Sosial

Jam opening

Wed - Sab: 11am -4pm
Sun - Selasa: Tutup