Kildare Farm Farms Open Farm & Shop

Kildare Farm Foods Open Farm & Shop, sawijining peternakan kulawarga generasi katelu, dununge mung sawetara menit saka kutha Kildare. Ora ana biaya kanggo Open Farm, sing menehi pengunjung tujuan sing bisa dituju kanthi kulawarga, buggy, lan kursi roda sing bisa ndeleng macem-macem kewan ing papan sing alami lan santai.

Peternakan minangka kewan sing grapyak lan apik kalebu; Unta, Ostrich, Emu, Babi, Wedhus, Sapi, Kancil & Wedhus. Numpak Sepur Ekspres India ngubengi peternakan lan rungokake warta paling anyar babagan kewan kasebut.

Kunjungi hatchery lan akuarium, mainake Crazy Golf ing njero ruangan India Creek utawa bukak Pabrik Teddy Bear, kanggo pesenan kegiatan online, bukak situs web, kildarefarmfoods.com. Acara musiman kayata Santa uga dianakake ing situs, waca media sosial lan situs web Kildare Farm Foods kanggo rincian.

Tractor Café nyedhiyakake menu sing apik kanggo kulawarga, mula sarapan, nedha awan utawa mung kopi lan kue sing enak, sampeyan ora bakal kuciwa.

Farm Shop minangka favorit favorit para pengunjung, adol macem-macem panganan seger lan beku sing ditambah karo pilihan barang panggang lan manisan. Telusuri liwat mesthi nyenengake kanthi swasana ramah kulawarga lan disambut.

Download Aplikasi gratis kanggo warta, spesial lan update, telusuran 'Kildare Farm Foods' ing Aplikasi utawa Google Play store.

Contact Details

Get Directions
Duneany, Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial

Jam opening

Senen nganti Jumuah: 9 esuk nganti 5 wengi
Setu: 9 nganti 3pm
Minggu Ditutup & Preinan Umum