Jalur Monastik Kildare

Jelajahi biara-biara kuno County Kildare ing sekitar reruntuhan atmosfer, sawetara menara bunder sing paling apik ing Irlandia, salib dhuwur lan crita sejarah lan crita rakyat sing nyenengake.

County Kildare dadi inti crita nalika awal agama Kristen ing Irlandia, lan sawetara wong suci Irlandia sing paling misuwur kayata Brigid, Colmcille lan Patrick duwe hubungan sing kuat karo kabupaten kasebut.

Jalur kasebut ngluwihi dawa lan ambegan County lan nggawa sampeyan ngubengi situs bersejarah, crita Kildare. Temokake salib tinggi sing apik, menara bunder lan makam Skandinavia gaya Skandinavia Irlandia ing Castledermot Monastery, nalika ing Castledermot Friary rambute ngubengi sisa-sisa biara Franciscan sing dadi kutha Castledermot ing abad tengahan.

Salib Tinggi Moone sing monumental banget, salah sawijine salib inggil paling dhuwur, paling apik lan paling direstoni, kudune mandheg sadurunge tekan Old Kilcullen. Ing kene sampeyan bakal nemokake biara kuno sing ora ngerteni pedesaan Co Kildare sing apik kanthi segmen salib sing dhuwur lan menara bunder.

Jejak kasebut terus menyang kutha Kildare, ing endi crita santo wanita paling penting ing Irlandia dicritakake ing Katedral St Brigid? Sisih ndhuwur yaiku Clane, lan papan biara St Ailbe lan papane Franciscan nggawe pondasi abad kaping 13.

Ing Taghadoe, ana sisa-sisa biara sing didegake dening St Tua the Silent, kanthi menara bunder sing apik sadurunge rampung ing Oughterard, sawijining situs monastik ing pucuk bukit kanthi menara bunder lan gereja sing rusak, sing wis misuwur dadi kuburan Arthur Guinness.

Kanggo ndownload pandhuan audio, klik kene.

Contact Details

Get Directions
Alun-alun Pasar, Kildare, Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial