Pusat Warisan Kutha Kildare

Pusat Warisan Kutha Kildare minangka Kantor Turis Resmi Irlandia uga dadi pameran pameran multimedia sing nyritakake Kutha Kildare.

Pusat Warisan Kutha Kildare dununge ing omah pasar abad kaping 18 sing wis dipugar lan dadi pusat pameran multi-media sing nyritakake Kildare biyen lan saiki. Daya tarik Legenda Kildare minangka Pengalaman Kasunyatan Virtual Ajaib. Pengunjung njupuk perjalanan liwat wektu liwat crita Fianna, Brigid the Dewi, Saint Brigid lan tekane wong Norman ing salah sawijining kutha paling tuwa ing Irlandia. Kasedhiya ing basa Inggris, Irlandia, Prancis, Jerman lan Cina.

Pusat Warisan Kutha Kildare minangka titik wiwitan sing ideal kanggo tur ing Kildare Town. Bagéan integral saka crita Kildare yaiku ngunjungi situs sejarah sawise ngunjungi pusat.

Pusat iki uga nduwe toko suvenir sing duwe akeh souvenir saka Kildare lan produk Made in Ireland dening produsen artisan. Bebarengan karo hadiah, Toko Hadiah Pusat Warisan duwe buku sing didol kalebu buku Irlandia Legenda lan buku sing fokus karo Kildare, sing ditulis penulis lokal.

Contact Details

Get Directions
Alun-alun Pasar, Kildare, Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial

Jam opening

Senen: 10 esuk nganti 5 sore (ditutup kanggo mangan awan 1-2pm)
Selasa nganti Jumuah: 9.30 esuk nganti 5 sore (ditutup kanggo mangan awan 1-2pm)
Setu: 10 nganti 2.30pm
Ana ditutup