Desa Kildare - IntoKildare

Desa Kildare

Dumunung ing lapangan sing apik, Kildare Village minangka tujuan blanja mewah sing sampurna, mung sak jam saka Dublin. Sampeyan bakal angel nolak godaan nganggo 100 butik saka desainer paling apik ing saindenging jagad, nganti 60% saka rega ritel sing disaranake.

Kildare Village minangka salah sawijining 11 tujuan blanja mewah ing The Bicester CollectionTM tengen Eropah lan China, kabeh jam utawa kurang saka sawetara kutha paling misuwur ing donya. Temokake restoran sing misuwur, layanan concierge, keramahan bintang lima sing sejati lan tabungan sing luar biasa.

Desa Kildare mung cedhak M7 ing Exit 13 kurang saka sak jam saka Dublin. Ndhukung lan nikmati parkir gratis utawa njupuk layanan sepur langsung 35 menit mangkat setengah jam saka Stasiun Heuston ing Dublin. Dolan maring IrishRail.ie kanggo rincian liyane ing kaping Sepur lan nawakake khusus.

Menyang logo Kildare Sustainability

Waca liyane

Contact Details

Get Directions
Dalan Nurney, Kabupaten Kildare, r51 r265, Ireland.

Saluran Sosial

Jam opening

Kunjungi situs web kanthi jam buka mangsan. Dina Natal Ditutup.