Desa Kildare

Dumunung ing lapangan sing apik, Kildare Village minangka tujuan blanja mewah sing sampurna, mung sak jam saka Dublin. Sampeyan bakal angel nolak godaan nganggo 100 butik saka desainer paling apik ing saindenging jagad, nganti 60% saka rega ritel sing disaranake.

Desa Kildare minangka salah sawijining 11 tujuan blanja mewah ing The Bicester Village Shopping Collection ing saindenging Eropa lan China, kabeh udakara jam utawa kurang saka sawetara kutha sing paling misuwur ing saindenging jagad. Temokake restoran terkenal, layanan pramugari, keramahan bintang lima sejatine lan tabungan sing luar biasa.

Desa Kildare mung cedhak M7 ing Exit 13 kurang saka sak jam saka Dublin. Ndhukung lan nikmati parkir gratis utawa njupuk layanan sepur langsung 35 menit mangkat setengah jam saka Stasiun Heuston ing Dublin. Dolan maring IrishRail.ie kanggo rincian liyane babagan wektu sepur lan penawaran khusus. Saka stasiun kutha Kildare, numpak bis anter jemput Desa Kildare gratis sing ketemu kabeh sepur pitung dina seminggu. Bus antar jemput kasebut nyedhiyakake Taman Nasional Stud Nasional Irlandia lan Museum Jaran kaping pirang-pirang dina.

Waca liyane

Contact Details

Get Directions
Dalan Nurney, Kabupaten Kildare, R51 R265, Ireland.

Saluran Sosial

Jam opening

Kunjungi situs web kanthi jam buka mangsan. Dina Natal Ditutup.