Legenda Kildare

Petualangan kasunyatan virtual gaib. Lelungan liwat wektu lan nyemplungaken dhewe ing crita saka Fianna, Saint Brigid, lan rawuh saka Normans, ing salah siji kutha paling tuwa ing Irlandia.

Sampeyan bakal disambut dening panuntun abad pertengahan sing bakal nyetel pemandangan lan nuntun sampeyan menyang papan sing tenang ing ngendi petualangan kasebut diwiwiti. Legenda Kildare Virtual Reality pengalaman transports sampeyan bali ing wektu ing lelampahan emosi lan gaib sing ngijini sampeyan kanggo nyambung langsung karo iki karakter kuna. Umur minimal 10 taun.

Contact Details

Get Directions
Alun-alun Pasar, Kildare, Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial

Jam opening

Bukak Selasa nganti Minggu kanthi pertunjukan saben 30 menit.