Taman Warisan & Penemuan Lullymore

Taman Warisan & Penemuan Lullymore yaiku atraksi pengunjung sing entuk penghargaan sing ana ing pulau mineral Lullymore kanthi pemandangan panorama Bog of Allen sing misuwur. Mung siji jam perjalanan saka Dublin ing antarane desa Rathangan lan Allenwood, Taman kasebut yaiku papan sing sampurna kanggo kabeh wong umur kanthi santai lan santai. 

Ana macem-macem kanggo kabeh wong - kulawarga sing kepengin sinau lan nyenengake ing lingkungan sing aman, pecinta alam, penggemar sejarah, pejalan kaki lan tukang rambut!

Kabeh pengunjung duwe kamardikan kanggo njelajah keajaiban alam ing Lullymore ing sadawane jalur sing amba ing alas kayu sing tenang lan ing papan kayu hayati lahan gambut. Sadawane dalan, sampeyan bakal nemokake pameran interaktif sing nyritakake sejarah Lullymore sing gegandhengan karo Pagan kepungkur, situs Monastik sajrone 1000 taun, papan perlindungan para pemberontak ing taun 1798 lan dadi revolusi industri ing taun 20th Abad. Saiki ing wayah esuk jaman sing luwih ijo, Taman kasebut nduduhake satwa liar saka rawa Irlandia lan hubungan sing luwih sustainable karo lahan gambut.

Kesenengan kulawarga uga dijamin karo area dolanan petualangan ruangan sing gedhe lan golf mini 18 bolongan, lelungan sepur, peternakan lan goleki harta gaib sing bisa dirampungake. Parkir gratis lan WIFI. Kafe kanthi kursi luwih saka 200, Toko ing situs lan Kursi Rodha bisa diakses.

Pesenan online iku penting, klik kene kanggo nggawe pesenan

Kombinasi nyenengake lan sinau sing apik iki nggawe Lullymore kudu dideleng nalika ngunjungi Kildare. Seneng kunjungan lan temokake keajaiban Lullymore!

Menyang logo Kildare Sustainability

Contact Details

Get Directions
Ratnangan, Kabupaten Kildare, R51 E036, Ireland.

Saluran Sosial

Jam opening

Bukak dina Senen - Minggu 10 esuk - 6 sore