Kutha Rapi Monasterevin

Kutha Monasterevin Tidy wis pirang-pirang taun suwene sawetara anggota saiki wis aktif melu klompok kasebut wiwit 1995.

Dheweke melu ing Kompetisi Towns Rapi lan nambah taun saben taun. Fokus utamane yaiku kanggo ningkatake Keterlibatan Komunitas, Streetscape lan Tempat Umum, Ruang Hijau lan Lansekap, Keberlanjutan, Kontrol Lemah lan Litter, Jalan-Jalan Warga lan Area Perumahan, Jalan, Jalan lan Jalur.

Priksa Towns Tidy Monasterevin ing kaca media sosial supaya bisa dianyari babagan kerja keras sing apik kanggo njaga Monasterevin dadi papan sing apik kanggo komunitas kasebut.

Waca liyane

Contact Details

Get Directions
Monasterevin, Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial