Taman Mondello

Mung 40km saka Dublin, Mondello Park minangka siji-sijine papan ing Irlandia ing papan motor internasional. Trek balapan Internasional sing dilisensi FIA, Mondello Park uga duwe kursus pelatihan nyopir spesialis kayata Advanced Car Control lsp, uga Kegiatan Perusahaan kalebu Pengalaman Porsche Supercar lan Pengalaman Balap Motor.  Kalender balap motor lan motor sing apik dianakake ing Mondello sajrone taun kalebu Rally Cross lan drifting.

Sirkuit kasebut ngrayakake 50 taun operasi ing Mei 2018 lan nalika semana tuwuh saka sirkuit 1.28Km (0.8 Mile) sing andhap asor dadi trek balapan Internasional FK 3.5Km (2.4 Mile) sing dilisensi.

Pengalaman nyopir Mondello Park ora beda karo pengalaman nyopir liyane. Ora ana sing bakal nyiapake sampeyan kanggo adrenalin nalika muter ing trek Mondello Park sing misuwur. Rasakake kesenengan nyopir mobil balap kursi tunggal sing gaya F1, Porche sing performa tinggi, cedhak lan pribadi karo BMW utawa sinau kesusu kaya pro.

Sampeyan uga bisa njupuk mobil utawa sepedha dhewe menyang Mondello ing Dina Dina sing khusus lan kanggo pengunjung sing luwih enom, Early Drive nggunakake fasilitas Mondello Park sing akeh dikombinasikake karo keahlian latihan Sekolah Irlandia Motoring kanggo nduduhake keamanan sopir kanthi praktis kanggo bocah enom wong sadurunge dadi driver.

Contact Details

Get Directions
Naas, Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial

Jam opening

Senen - Minggu
09: 00 - 17: 30