Komunikasi Mongey

Mongey Komunikasi minangka bisnis kulawarga, adhedhasar ing Kildare, sing didegake ing taun 1986 dening sedulur David lan Cyril Mongey. Wiwit awal bisnis, bisnis berkembang lan berkembang dadi teknologi teknologi canggih sing saiki kalebu macem-macem produk lan layanan kalebu Komunikasi Radio, Peralatan Audio Visual, Layar LED Gedhe, Solusi CCTV & Kontrol Akses, Broadband Acara & WiFi lan Solusi Nyewa Acara.

Dheweke uga nyedhiyakake layanan ing saindenging negara ing paket manajemen acara lengkap karo dhukungan rekayasa ing situs, njamin manawa klien entuk layanan paling dhuwur. Kekuwatane mung ana ing nganalisa lan ngerti kabutuhan tartamtu lan nggawe solusi ideal sing paling apik.

Contact Details

Get Directions
Kabupaten Kildare, W91 HH02, Ireland.

Saluran Sosial