Lapangan Golf Moyvalley

Bagéyan saka Balyna Estate 500 hektar ing sisih lor Kildare, Moyvalley Golf Club minangka papan kanggo kursus gaya tautan darat sing dirancang dening Darren Clarke lan Desain Golf Eropa.

Kursus iki wis dadi tuan rumah 2009 European Challenge Tour lan Irish PGA Championships ing September 2016 lan Juni 2017. Iki tantangan Par 72 mesthi cocok kanggo kabeh tingkat saka golfers lan fitur Rolling fairways, bunker immaculate, tlaga lan negara gedhe-saka-saka--. ijo seni. Fasilitas latihan kalebu jarak nyopir kanthi teluk sing ditutupi, akademi game cendhak sing kalebu rong sayuran ijo gedhe, telung bunker gedhe lan siji latihan gedhe.

The Club House saenipun dumunung ing tengah lapangan golf nawakake views nggumunke liwat kabeh Course, latar mburi kang Balyna House, gedhong gedhong Italia abad kaping 19. Kanthi balconies srengenge-baked ayu kanggo sing sore panas anget lan dipan mulyo iku lingkungan dirancang kanggo ningkataké istirahat lan sociability.

Omah klub sing modern lan mewah duwe fasilitas kamar lemari sing akeh lan bar lan restoran sing wiyar sing nawakake pemandangan kursus lan estate. Ana uga Toko Pro sing lengkap karo kabeh peralatan lan rasukan paling anyar.

Kursus kasebut duwe sawetara fasilitas praktik paling apik ing Irlandia kalebu jarak nyopir kanthi ruangan nyopir ruangan lan ditutupi, akademi game cekak sing kalebu 2 sayuran ijo sing gedhe, 3 bunker gedhe lan 1 latihan gedhe, kabeh dibangun kanggo spesifikasi USGA.

Contact Details

Get Directions
Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial

Jam opening

Sen - Sun: 09:00 - 18:00