Jejak Sejarah Naas

Mlaku-mlaku ing Trail Bersejarah Naas

Duwe ramble watara Trails Historic Naas lan mbukak kunci bandha didhelikake sampeyan bisa uga ora ngerti babagan ing kutha Naas Co.. Kildare. Tetep cedhak karo tengah ing Trial 1 lan miwiti karo Naas Town Hall kang dibangun ing 1854 utawa usaha luwih adoh kanggo Tandys Bridge ing Trail 3 dijenengi James Tandy sing manggon ing jejere Millbank House ing awal 1800-an.

Akeh mandeg ing sadawane dalan mbukak sajarah kutha kalebu Old Railway Station sing tau nampani kabeh jinis lelungan saka sirkus (karo gajah!) kanggo bangsawan kayata Pangeran Wales (mengko King Edward VII) sing teka kanggo Punchestown Races. Nalika ngunjungi Stasiun Kereta Api Lawas, priksa manawa sampeyan mriksa Lattin Almshouse ing pojok sing biyen dadi omah kanggo kulawarga Lattin sing dadi kulawarga lokal sing wis suwe dadi pedagang, penari lan tukang fiddler. Jack Lattin saka lagu tari tradisional sing populer ing Irlandia lan Skotlandia ing abad kaping 18, bisa ditemokake dikubur ing pekarangan gereja St David's Church sing cedhak ing perhentian sabanjure ing dalan iki.

Sampeyan ora kudu adoh banget saka tengah kutha kanggo nemokake sejarah sing didhelikake sing durung dingerteni sadurunge. Delengen lan deleng apa sing nggawe budaya lokal sampeyan. The Moate Theater ing jantung Naas kapenuhan sajarah lan budaya kang digawe kutha lan malah Gerbang Kutha kang tau main peran ing kontrol akses menyang kutha walled Naas.

Temokake luwih akeh sejarah ing Jalur Bersejarah Naas lan pilih dalan sampeyan dhewe.

Contact Details

Get Directions
Naas, Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial