Piranti Lunak Newbridge

Pusat Pengunjung Newbridge Silverware minangka daya tarik pemenang penghargaan sing dununge mung 45 menit saka Dublin. Papan dununge minangka swalayan para pembeli kontemporer lan fnyedhiyakake toko Gaya Hidup utama, Museum Gaya Ikon sing misuwur ing donya, Pabrik kerajinan lan Cafe Carleton sing menang penghargaan.

Pusat Pengunjung Silverbridge Newbridge dianjurake banget ing jejak wisata ing Wétan Irlandia Kuno. Pusat Pengunjung nyedhiyakake macem-macem produk Newbridge Silverware lan sawetara koleksi eksklusif. Iki nggabungake Domo ?? Emporium Café & Food Hall sing menang penghargaan, Museum Gaya Ikon sing misuwur lan Tour Pabrik sing dipandu kanthi unik.

Tur Newbridge Silverware Factory minangka pengalaman sing beda karo liyane. Iki unik. Jelajahi latar mburi lan nikmati para pengrajin nggawe alat ganti, perhiasan lan liya-liyane. Deleng kerajinan kasebut, lebokake sejarah, temokake karaktere. Iki minangka kesempatan kanggo ngrasakake kerajinan manufaktur barang-barang meja lan perhiasan, kerajinan sing meh ora owah wiwit perusahaan kasebut
didegaké ing taun 1934.

Museum Gaya Ikon nampilake koleksi mode lan artefak sing maune kalebu sawetara ikon gaya paling gedhe ing jaman modern kayata Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Putri Grace, Putri Diana, Michael Jackson, Beatles lan liya-liyane.

Contact Details

Get Directions
Dalan Athgarvan, Newbridge, Kabupaten Kildare, W12 HT62, Ireland.

Saluran Sosial

Jam opening

Sen - Sab: 9 - 6
Sun: 10 esuk - 6:XNUMX