Nolan Jagal

Nolans Butchers didegake ing taun 1886 lan dibangun ing dalan utama desa cilik ing Co.Kildare sing dikenal kanthi jeneng Kilcullen dening sedulur Nolan.

Nolan Butchers nawakake akeh prizewinning produk saka sosis, kanggo Spiced Daging sapi kanggo luar biasa Black & White Puddings, Home Cured Low Salt Rashers lan Topside Hams.

Nolans Kilcullen luwih saka mung Butchers normal Panjenengan, minangka ing toko ana Delicatessen, kalebu pates artisan lokal, Olives lan Chutneys; Iwak seger sing dikirim limang esuk seminggu saka Kish Fish; Jams lan chutneys saka Award Winning Gibneys Garden Jams lan Crossogue ngreksa, Keju Sheridans, Anggur saka kabeh ndonya lan woh-wohan lan sayuran seger.

Ing kabeh sing ditindakake, kualitas mutlak minangka kunci.

Contact Details

Get Directions
Main Street, Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial

Jam opening

Senin-Sabtu 8:00am - 6:00pm