Pacuan Kuda & Tempat Acara

Wong Nggawe Punchestown

Dadi luwih saka nonton - Dadi bagean saka iku

Wong-wong nggawe Punchestown lan kita ngarep-arep nampani sampeyan ing papan olahraga sing apik lan apik sing misuwur kanthi sejarah. Punchestown misuwur kanthi sugeng sambutan lan swasana sing apik, Punchestown nawakake pengalaman olahraga Irlandia sing unik lan asli ing endi sampeyan bisa ngetrapake pundhak balap nalika sampeyan nggawe kenangan ing wayah awan kanthi karakter industri sing apik.

Sawetara pengalaman olah raga dibandhingake karo energi mentah lan keaslian balapan jaran. Ing Irlandia, balap jaran yaiku olahraga lan budaya sing digabung. Iki kalebu ing budaya lan warisan Irlandia. Cepet, angel, kompetitif banget nanging nyenengake, nyenengake lan semangat banget padha. Musim balap Punchestown diwiwiti saka Oktober nganti Juni saben taun kanthi 20 jadwal total.

Sajrone limang dina saben April, Punchestown dadi tuan rumah final lan musim utama kanggo olahraga kasebut. Dhuwit hadiah gedhe, jaran, pelatih lan joki Irlandia lan Inggris paling apik saingan kanggo nggawe juara lan pahlawan. Iki dikombinasikake karo panganan, ritel, hiburan lan swasana sing luar biasa sing akeh dadi 125,000 wong.

Dumunung ing situs hektar sing 450 hektar ing jantung kabupaten Kildare sing apik ing pucuk gunung Dublin Wicklow lan sajrone bandara lan pusat kutha Dublin sajrone jam, balapan balap kasebut dianggep minangka salah siji saka sepuluh paling dhuwur ing donya.

Amarga skala jembar situs lan prasarana sing dikombinasikake karo macem-macem fasilitas lan papan, Punchestown dianggep minangka salah sawijining konser, acara lan acara pertunjukan Irlandia sing paling apik. Tim ing Punchestown duwe akeh pengalaman lan pengetahuan ing industri acara sing dikombinasikake karo macem-macem katrampilan sing bakal ngewangi panitia acara ing acara sing sukses.

Pilihan restoran, paviliun, bar, lan suite pribadi nggawe sampeyan lan tamu bakal santai lan nikmati olahraga Irlandia sing paling apik kanthi panganan enak lan omben-omben ing lingkungan sing nyenengake.

 

Contact Details

Get Directions
Naas, Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial