Akademi Balap Irlandia

Akademi Balap & Pusat Pendidikan (RACE) didegake ing taun 1973 minangka proyek sosial kanggo nawakake dhukungan kanggo magang balap enom lan wis suwe saya maju luwih saka patang puluh taun dadi akademi pelatihan nasional kanggo industri jaran Irlandia sing nyedhiyakake kursus kanggo jockeys, stabil staf, pelatih balap kuda, peternak lan liya-liyane sing melu sektor utami.

RACE minangka inisiatif pendhidhikan nirlaba lan amal kadhaptar sing didhukung dening macem-macem lembaga Negara lan industri balap.

Kampus atraktif wis dikembangaké ing pinggir dhataran Curragh ing Kildare kang serves minangka hub kanggo industri lan, saliyane fasilitas latihan ekstensif, omahé sawetara badan perwakilan racing lan Irish School of Farriery.

Program joki trainee dheweke wis entuk sukses sing luar biasa sajrone luwih saka 35 taun kanthi akeh lulusan sing sukses nggawe tandha ing industri balap global. Penekanan babagan pangembangan kabeh wong dibayangke ing semboyan 'Latihan kanggo dina iki - sinau kanggo sesuk'.

Kanthi pengalaman ekstensif ngirim program latihan internasional kanggo sinau saka luwih saka telung puluh negara, RACE wis dadi pusat internasional saka kaunggulan kanggo industri racing lan unsur penting ing drive kanggo ningkataké Irlandia minangka pimpinan donya ing sektor equine.

Contact Details

Get Directions
Dalan Dublin, Kildare, Kabupaten Kildare, R51 YF51, Ireland.

Saluran Sosial