Petualangan Redhills

Uwal Biasa kanthi preinan ing Redhills Adventure Kildare. Dumunung mung 5kms saka Desa Kildare, 30 menit saka Newlands Cross ing Dublin lan kurang saka 1 jam saka Athlone, Kilkenny lan Carlow, Redhills cepet dadi 'kudu dilakoni' karo wong-wong sing plancongan ing saindhenging Irlandia kanggo ngunjungi / dolanan.

Tujuan Redhills Adventure (ora ana tujuane) kanggo menehi sampeyan tumindak sing padhang tumindak kanthi macem-macem beda karo norma, kegiyatan sing nyenengake lan aman. Aktivitas minangka petualangan alus adhedhasar tanah sing cocog kanggo kabeh level fitness lan minat. Pengalaman kasebut beda-beda gumantung karo umur individu utawa jinis kegiyatan, kayata tantangan gawe tim sing dibutuhake ketrampilan mental lawan kegiatan tag sing dibutuhake tenaga fisik.

Pilih petualangan saka kegiatan tag sing kurang apik kanggo target kesenengan ing kisaran utawa priksa kursus nyerang lan kegiatan nggawe tim. Ora ana klompok? Ora ana pengalaman? Ora nganggo gir? Ora masalah. Redhills Adventure Kildare nyedhiyakake individu uga klompok saka 8 nganti 150 peserta kanggo umur 8 lan luwih dhuwur!

Bukak kabeh taun, Senin nganti Minggu kanggo pesenan klompok udakara wolung utawa luwih lan saben wong bisa melu sesi game tag terbuka saben akhir minggu dadi ora butuh klompok.

Tujuane Redhills Adventure yaiku supaya para pelanggan rumangsa kepenak amarga dinane nyenengake, petualang, adrenalin sing cocog karo kemampuan, katrampilan utawa level partisipasi sing dikarepake.

Petualangan Redhills kanggo -

• Kulawarga, Kanca, Ulang tahun (7+ lan diwasa)

• Wisata Sekolah (8-12 taun)

• Stag lan Hen

• Bangunan tim lan perusahaan

• Penggemar Hobi (12 taun +)

• Olahraga lan Pemuda - Pramuka lan Pandhuan, Klompok Cacat, Kemitraan Olahraga Kildare, GAA, Sepak Bola, pra-musim tim Rugby.

Contact Details

Get Directions
Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial

Jam opening

Sen - Sun: 10 esuk - 5pm