Pusat Seni Riverbank

Pusat Seni Riverbank kerja sama karo seniman internasional, nasional lan lokal kanggo nyedhiyakake program seni bermutu sing bisa diakses lan terus-terusan ing lingkungan sing intim.

Dheweke nyedhiyakake program multi-disiplin sing kalebu teater, bioskop, komedi, musik, joget, lokakarya lan seni visual.

Kanthi galeri lan pamrograman teater lan bengkel khusus kanggo pamirsa sing luwih enom, Riverbank uga duwe komitmen kanggo promosi keterlibatan awal lan akses menyang seni.

Saben taun Pusat Seni Riverbank nampilake 300+ acara langsung, pameran & lokakarya, sing dirawuhi udakara 25,000 wong.

Sorotan program pungkasan kalebu tumindak musik terkenal The Gloaming, Rhiannon Giddens lan Mick Flannery, pelawak Deirdre O'Kane, David O'Doherty lan Des Bishop, pagelaran teater lan nari kalebu Swan Lake / Loch na hEala, Teac Damsa, The Matchmaker John B. Keane lan Blue Raincoat's Shackleton, lan favorit kulawarga kalebu bandha nasional, Bosco. Kajaba iku, Pusat Seni Riverbank minangka produser / produser acara seni lan produksi kalebu Mental Murni dening Keith Walsh (tur menyang 16 papan ing saindhenging Irlandia) lan Wong Paling Lawas Kanthi Wings sing Enorm banget, dongeng komik Gabriel García Márquez sing peteng, digawa menyang panggung kanggo bocah-bocah lan wong diwasa bareng tur menyang 14 papan ing taun 2021.

'Riverbank Arts Center minangka papan sing ramah, grapyak, bisa diakses kanggo nggawa seni lan budaya menyang pusat kehidupan sipil lan komunitas ing Newbridge lan sekitar. Kita ngarahake germinasi lan ngasilake pamirsa seni ing Newbridge lan kabupaten sing luwih akeh, kanthi ndhukung para peserta lan pendukung seni kanggo urip. ' Pratelan Misi

Contact Details

Get Directions
Main Street, Newbridge, Kabupaten Kildare, W12 D962, Ireland.

Saluran Sosial