Museum Shackleton Athy

Dumunung ing tilas Omah Pasar Abad 18, Museum Shackleton ngetrapake eksploitasi penjelajah Antartika sing misuwur yaiku Sir Ernest Shackleton. Sorotan kalebu sledge asli lan sabuk saka ekspedisi Antartika lan 15 kaki. model ketahanan kapal Shackleton ??

Pameran foto unik lan tampilan audio-visual sing nampilake cuplikan film asli Frank Hurley ing ekspedisi Endurance uga bisa dideleng.

Pusat Warisan Athy nglacak sejarah Athy kutha Anglo-Norman ing Pawai Kildare. Sampeyan bisa nemokake sejarah Athy saka dhasar Anglo-Norman nganti keterlibatan wong Athy ing Perang Donya 1 sing dumadi ing campuran swara lan sesanti sing nyenengake.

Temokake uga efek saka Pemberontakan 1798 lan Gempa Besar ing Athy lan masarakat lan ngerteni babagan Quakers South Kildare lan Kellyites of Athy.

Ing kene sampeyan uga bisa ngrasakake sensasi lan tumpahan balapan motor Gordon Bennett taun 1903 sing ana ing sirkuit pusaté ing Athy.

Booking penting kanggo ngindhari kuciwo.

Contact Details

Get Directions
Emily Square, Athy, Kabupaten Kildare, R14 KW65, Ireland.

Saluran Sosial

Jam opening

Senen-Jumuah 10:00 esuk-5:00 sore