St Brigid's Trail

St Brigid's Trail ngetutake jejak salah sawijining wong suci sing paling ditresnani liwat kutha Kildare ing endi para pejalan bisa nggoleki rute mitos iki kanggo nemokake warisan St Brigid.

Wiwit ing Pusat Warisan Kildare ing Alun-Alun Pasar, pengunjung bisa nonton presentasi audio visual ing St Brigid lan hubungane karo kutha kasebut sadurunge terus menyang Katedral St Brigid lan Gereja St Brigid ?? sing dibukak dening Daniel O ?? Connell ing taun 1833.

Mungkasi tombol ing dalan yaiku Pusat Solas Bhride ?? pusat sing dibangun kanthi tujuan khusus kanggo warisan spiritual St Brigid. Ing kene pengunjung bisa nggoleki sejarah St. Brigid lan makarya ing Kildare. Solas Bhride nganakake perayaan Feile Bhride (Festival Brigid) seminggu sing apik ing kutha Kildare saben taun lan taun iki adicara kasebut bakal dianakake kanthi nyata.

Titik pungkasan ing tur kasebut yaiku Sumur St Brigid kuna ing Tully Road, ing endi para pengunjung bisa ngrasakake jam tentrem ing perusahaan sumur banyu sing paling misuwur ing Kildare.

Kanggo peta lan informasi luwih lengkap, klik kene.

Sejarah St Brigid

St Brigid ngedegake biara kanggo pria lan wanita ing Kildare ing taun 470AD kanthi njaluk karo Raja Leinster kanggo sawetara negara. Menehi St Brigid mung akeh lahan sing bisa ditutupi jubah ing punggung, legenda kasebut ngandhakake yen mukjizat nggawe jubah kanggo nutupi kabeh Dataran Curragh datar Kildare. Dina St Brigid sacara tradisional minangka hari pertama musim semi ing belahan bumi sisih Lor lan wis dirayakake dening umat Kristen ing saindenging jagad wiwit pirang-pirang atus taun kepungkur.

Misionaris lan migran Irlandia nggawa jeneng lan semangat ing saindenging jagad. Dina iki, para peziarah lan pengunjung teka ing Kildare saka saindenging jagad sing kepengin mlaku ing jejak Brigid.

Contact Details

Get Directions
Alun-alun Pasar, Kildare, Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial