Pacuan Kuda Curragh

Semangat Irlandia kanggo balap jaran iku legendaris lan ngalami ing Curragh ora bisa dilalekake. Profesional balap jaran minangka wong sing seneng banget seneng jaran sing tliti. Horseracing ana ing getihé. Ayo lan nikmati dina ing balapan lan nikmati olahraga kelas internasional ing papan sing apik ing dataran Curragh, balapan jaran lan jaran wis dadi bagean utama saka urip saben dinane wiwit pirang-pirang atus taun kepungkur. Grandag Curragh anyar dibukak ing taun 2019 lan dadi fasilitas kelas internasional kanthi tingkat kenyamanan lan pengalaman pelanggan luwih mirip karo hotel kelas atas tinimbang papan olahraga. Balapan jaran paling sosial lan olahraga, lan bocah, bocah ing umur 18 taun bebas. Kunjungi situs web Curragh Racecourse saiki lan bukak dina sabanjure balapan. www.curragh.ie

Lapangan Pacuan Kuda & Latihan Curragh

Pacuan Kuda Curragh wis dadi peran penting ing saben dinane ing 2,000 hektar Dataran Curragh sing unik suwene wis pirang-pirang atus taun kepungkur. Dataran Curragh minangka papan kanggo 1,000 balap kuda ing latihan ing kandhang sing dununge ana telung lapangan latihan sing beda. Curragh minangka papan kanggo 5 balapan datar paling penting ing Irlandia saben taun sing dikenal kanthi bebarengan minangka Klasik. Derby Irlandia, sing diwiwiti pisanan ing taun 1866, minangka puncak musim balap Curragh lan diwiwiti ing Setu pungkasan wulan Juni saben taun. Acara sosial uga olah raga utama, Derby Irlandia minangka dina sing kliwat. Curragh nganakake rapat saka wulan Maret nganti Oktober saben taun. Kanggo informasi luwih lengkap, priksa situs web Curragh.

Konco Wisata Wisata

Pacuan Kuda Curragh seneng banget ngumumake yen bakal enggal njupuk pesenan kanthi online ing jejere wisata panggung lan pager. Sampeyan bakal bisa ngunjungi lokasi sing pancen ora bisa diwatesi masarakat ing dina balapan, kayata ruang ganti joki, ruang timbang lan balkon ing ndhuwur VIP sing nyawang dataran Curragh. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak: Pacuan Kuda Curragh - Konco Wisata Skenario

Sejarah & Warisan
Balap jaran lan jaran sing tliti wis dadi bagean utama permadani sing subur ing dataran Curragh nganti pirang-pirang atus taun lan asale jeneng-jeneng papan nuduhake manawa Curragh minangka lokasi sing dipilih balap jaran sing bakal dibaleni ewonan taun. Dataran Curragh nduweni jembar lan sejarah jero sing padha karo ing Irlandia. Napa ora golek lan golek sejarah iki dhewe? Apa kapentingan sampeyan arkelog utawa militer, tani, sejarah politik lan olah raga, Curragh Plains duwe crita sing apik lan lelungan liwat crita kasebut nerangake kepiye panguripan lan kegiyatan ing Curragh tetep semangat saka sejarah paling wiwitan sing dingerteni nganti saiki.

Contact Details

Get Directions
Newbridge, Kabupaten Kildare, R56 RR67, Ireland.

Saluran Sosial