Kildare Maze

Rasakake dina kulawarga sing tantangan lan nyenengake kanthi nyenengake kanthi rega sing larang. Metu ing udara sing seger, labirin pager paling gedhe ing Leinster minangka papan sing apik kanggo kulawarga bisa seneng bareng dina.

Tantangan sampeyan ing Hedge Maze yaiku nggoleki dalan pager 1.5 hektar sing dilapisi dalan menyang menara ndeleng ing tengah labirin. Sampeyan bakal ilang, ana luwih saka 2km dalan lan dijamin bakal seneng banget. Saka menara ndeleng, delengen panorama menyang deso lan kabupaten sekitare utawa cukup nikmati pemandangan labirin sing nerangake tata letak. St Brigid, santo pangreksa Kildare minangka inspirasi kanggo desain, sing kalebu salib St. Brigid sing ana ing patang kuadran, pusat salib dadi pusat labirin.

Maze Kayu minangka tantangan wektu sing nyenengake lan rute diganti asring supaya driji sikil sampeyan!

Uga kalebu Adventure Trail, Zip Wire, Crazy Golf lan kanggo pengunjung sing luwih enom, area dolanan bocah cilik. Cemilan lan minuman kasedhiya ing toko ing situs.

Pesenan Online Penting

Contact Details

Get Directions
Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial

Jam opening

Mbukak akhir minggu ing Mei & September
7 Dina Juni, Juli & Agustus
Sesi 10 esuk-1 sore Sesi 2 sore-6 sore
Bisa diganti, bukak www.kildaremaze.com kanggo rincian luwih lengkap