Perusahaan Anggur mudo

The Nude Wine Co. minangka anggur kaya sing dikarepake. Dheweke seneng banget babagan anggur lan percaya yen sampeyan bakal nyedhaki alam, luwih becik kanggo kabeh wong.

Dheweke fokus ing sumber anggur organik lan biodinamika saka Eropa lan luwih adoh. Perusahaan Anggur Nude didegake ing taun 2019 dening Michelle Lawlor sing wis kerja ing industri anggur sajrone 18 taun ing 3 bawana. Michelle wis pengalaman gedhe minangka Educator ing Irlandia, sommelier ing UK, sudagar anggur ing Hong Kong, lan cellar-tangan ing Italia lan Selandia Baru. Pengalaman lan kawruh sing ambane digabungake kanggo situs web utama pasar The Nude Wine Co.

Priksa situs web kanggo informasi luwih lengkap babagan Tastings anggur Virtual, Kursus Anggur DIY, Klub Anggur & liyane!

Waca liyane

Contact Details

Get Directions
Kabupaten Kildare, Ireland.

Saluran Sosial